miniaturendroom.punt.nl
Wildkroon
 
Deze wildkroon bestaat voornamelijk uit papier, dus gewoon plakken met Tacky!
 
Je hebt nodig:
 
Bloemendraad met papier, stukje ketting, oogjes,  een reepje dik papier 160gr. en helaas weet ik de naam niet maar het is afwerkrand van papier (hopelijk is dit een beetje duidelijk te koop op de beurs in Arnhem in verschillende breedte's)
 
Knip van het bloemendraad stukjes van 1 cm. ongeveer 8 stuks, buig deze met een tangetje een hoekje aan. Schilder deze in de gewenste kleur. Knip van de afwerkrand een stukje van +- 14 cm plak dit als een rondje en schilder het ook in de door jouw gekozen kleur.
 
Knip van het 160 gr. papier 2 reepjes van 7 cm bij 0,4 mm. Plak deze als een kruis over elkaar in het midden. En ook schilderen in de gekozen kleur.
 
 Als alles goed droog is prik je met een prik pen een gaatje midden in het kruis voor het oogje van het kettinkje. Daarna plak je het kruis in de "wildkroon" en verdeeld de oogjes onder aan de rand. Kijk of alles goed geschilderd is werk dit anders nog even bij. Daarna aflakken en je wildkroon is klaar.
 
Al mijn workshops zijn om te laten zien hoe je iets makkelijks zou kunnen maken, maar kan natuurlijk naar eigen idee verder uitgewerkt worden. Gebruik bv een dieren pons en versier hier je kroon mee. Deze is rond, je kunt hem ook in het vierkant maken of een halve wildkroon, voor tegen de muur.
 
 
 

Reacties

N. Wouda op 12-10-2009 15:21
Ik heb hem ook ingepikt. Dank je wel.
Groetjes, Nienke.
Jenny op 24-10-2011 12:11
Hennie op 28-07-2012 00:41
Nu ik dan toch aan het rond neuzen ben op jou site, heb ik ook deze wildkroon gepikt zo als Nienke dat zegt. Dank je wel hij is leuk hoor !
groetjes Hennie.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl